NBA

Πρόστιμο των Σίξερς στον Τζόνσον επειδή κοιτούσε στο κινητό του εν ώρα αγώνα

Πρόστιμο των Σίξερς στον Τζόνσον επειδή κοιτούσε στο κινητό του εν ώρα αγώνα
AP Photo/Laurence Kesterson AP PHOTO/LAURENCE KESTERSON

Οι Σίξερς τιμώρησαν με πρόστιμο των Αμίρ Τζόνσον επειδή κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Νετς ασχολείτο με το κινητό του.

Ο Αμίρ Τζόνσον έγινε viral επειδή κατά την διάρκεια του αγώνα των Σίξερς με τους Νετς στο Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs ( ήττα με 102-111 ) κοιτούσε το κινητό του μαζί με τον Τζόελ Εμπίντ . Όπως είναι λογικό, πλήρωσε τις συνέπειες. Κυριολεκτικά.

Όπως ανακοίνωσαν οι Σίξερς, ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για αυτή του την κίνηση. Λίγο αργότερα ο Τζόνσον απολογήθηκε, λέγοντας με γραπτή του δήλωση πως " αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και θα δεχθώ τις συνέπειες των πράξεών μου. Απολογούμαι επίσης στους συμπαίκτες μου, τον οργανισμό των 76ερς και στους φιλάθλους για τον αντιπερισπασμό".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τεχνικός των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν, αποκάλεσε "απαράδεκτη" την κίνηση του Τζόνσον. Όσο για τον... συνεργάτη του Τζόνσον, τον Εμπίντ, ο Καμερουνέζος σέντερ δήλωσε επί του θέματος πως " απλώς κοίταξα το κινητό επειδή ο Αμίρ μου είπε ότι η κόρη του ήταν πολλή άρρωστη και ήθελε να ελέγξει πώς είναι".

AP Photo/Laurence Kesterson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ