NBA

Ποιος Τζόρνταν και ποιος ΛεΜπρόν; Ο Πιτίνο βλέπει άλλον στο νούμερο 1

Ποιος Τζόρνταν και ποιος ΛεΜπρόν; Ο Πιτίνο βλέπει άλλον στο νούμερο 1

Μία αν μη τι άλλο αναπάντεχη πρόβλεψη έκανε τη Δευτέρα στο Twitter ο Ρικ Πιτίνο. Δείτε ποιον "βλέπει" ο coach του Παναθηναϊκού να γίνεται ο κορυφαίος στην ιστορία του μπάσκετ.

Για κάποιους ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετμπολ. Για κάποιους άλλους ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον έχει ξεπεράσει. Κάποιοι (λιγότεροι) θεωρούν ότι ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Μπιλ Ράσελ, ο Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν μπορούν επίσης να μπουν στη συζήτηση για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Ένας, όμως, θεωρεί ότι είναι πλέον πολύ πιθανό σε αυτή την κορυφή να πατήσει αργά ή γρήγορα ένας σούπερσταρ της εποχής μας, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχουμε δει στα παρκέ.

" Είναι πραγματικά δύσκολο να αξιολογείς παίκτες από διαφορετικές εποχές. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο κορυφαίος two-way παίκτης που είδα (σε άμυνα κι επίθεση). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ο πιο δυνατός του αθλήματος. Ο Κόμπι Μπράιαντ ο πιο δεινός σκόρερ. Τώρα όμως πιστεύω ότι ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών " έγραψε ο Ρικ Πιτίνο στο Twitter το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) και έδειξε την εκτίμηση που τρέφει για τον αστέρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ