NBA

Πλάκα του Γιάννη για τον λόγο που δεν επέλεξε Χάρντεν στο ASG: "Θέλω κάποιον να πασάρει"!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive past Houston Rockets' James Harden during the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για πλάκα κατά την διάρκεια της επιλογής των ομάδων του All Star Game, λέγοντας ότι δεν θα επιλέξει τον Χάρντεν επειδή θέλει κάποιον που πασάρει!

Τα ξημερώματα Παρασκευής (7/2) ώρα Ελλάδος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέλεξαν τους συμπαίκτες τους στο All Star Game, σε μία διαδικασία που έγινε αρκετά χαλαρά. Ακόμα κι έτσι πάντως, ο Γιάννης φρόντισε μεταξύ σοβαρού και αστείου να πετάξει το καρφί του στον Τζέιμς Χάρντεν.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας λοιπόν, ο Γιάννης είπε κάποια στιγμή ότι είναι ανάμεσα στους Κέμπα Γουόκερ και Τρε Γιανγκ όταν ακόμα επέλεγε ανάμεσα στους βασικούς. Με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να τον ρωτάει λοιπόν αν δεν θέλει έναν ντριμπλέρ στην ομάδα, εννοώντας τον Χάρντεν, ο Γιάννης απάντησε: " Όχι, επειδή θέλω κάποιον να πασάρει"!

Για την ιστορία, ο Γιάννης επέλεξε τελικά τον Γουόκερ, με τον ΛεΜπρόν να του κάνει την χάρη και να επιλέγει τον Χάρντεν, αφήνοντάς του τον Γιανγκ. Κάπως έτσι, ο Γιάννης πήρε και τους δύο παίκτες που ήθελε και πέταξε και το καρφί του στον Χάρντεν, ο οποίος πέρυσι είχε πει ότι ένας από τους λόγους που το βραβείο του MVP κατέληξε στον Γιάννη και όχι σε αυτόν είναι ότι το ΝΒΑ ήθελε να προβάρει την ιστορία του Έλληνα φόργουορντ.

Δείτε το VIDEO με την ατάκα του Γιάννη:

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ