ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίπατο στην Ατλάντα οι Γουόριορς

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) goes to the basket as Atlanta Hawks forward John Collins (20) looks on during the second half of an NBA basketball game Monday, Dec. 3, 2018, in Atlanta. Golden State won 128-111.(AP Photo/John Bazemore)
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Οι Γουόριορς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Χοκς και με την τριάδα των Κάρι-Ντουράντ-Τόμπσον να σημειώνει 85 πόντους (!) κέρδισαν με 128-111.

Η επιστροφή του Στέφεν Κάρι έδωσε ξανά πνοή στους Γουόριορς. Οι πρωταθλητές πατάνε ξανά καλά στα πόδια τους, κάτι που έδειξαν κόντρα στους Χοκς, τους οποίους κέρδισαν εκτός έδρας χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα με 128-111.

Το Γκόλντεν Στέιτ μπήκε στο παρκέ με το πόδι πατημένο στο γκάζι και ξέφυγε με 34-17 στο φινάλε της πρώτης περιόδου, με τον Κάρι να έχει ήδη 18 πόντους! Έκτοτε απλώς έκανε... συντήρηση, με την διαφορά πέφτει απλώς κάποια στιγμή στους 7 πόντους στην δεύτερη περίοδο, αλλά τους Γουόριορς να μην ανησυχούν και απλώς στην συνέχεια να τους αρκεί ένα ξέσπασμα για να ανεβάσουν την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και τελικά να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη.

Ο Κάρι με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 28 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ και τον Κλέι Τόμπσον 27 πόντους.

Για τους Χοκς, ο Τζον Κόλινς είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Τρε Γιανγκ 20 πόντους και οι Τζέρεμι Λιν και Ταουρίν Πρινς από 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Περίπατο στην Ατλάντα οι Γουόριορς

AP Photo/John Bazemore

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ