ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγωμάρα στο Μιλγουόκι, χειρουργείο για Χένσον, έξω και ο ΝτιΒιτζέντζο

Milwaukee Bucks forward John Henson during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Tuesday, Oct. 9, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Milwaukee Bucks forward John Henson during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Tuesday, Oct. 9, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Χωρίς τον backup σέντερ τους και τον ρούκι τους θα πορευθούν οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Τζον Χένσον να αντιμετωπίζει το σημαντικότερο πρόβλημα και να χρειάζεται επέμβαση.

Άσχημα νέα για τους Μπακς, που ανακοίνωσαν πως ο Τζον Χένσον, ο αναπληρωματικός τους σέντερ, θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό χέρι με αποτέλεσμα να μείνει για κάποιο σημαντικό διάστημα εκτός δράσης, ενδεχομένως και για 10-12 εβδομάδες. Ο Χένσον είχε τραυματιστεί στις 6/11, στο ματς με τους Μπλέιζερς, έπαιξε στα επόμενα τρία παιχνίδια, όμως οι πόνοι ήταν έντονοι και το χειρουργείο αναγκαστικό για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Ο έμπειρος ψηλός έπαιζε μεν 13.4 λεπτά ανά αγώνα, είχε όμως 5.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και σχεδόν 1 κόψιμο, ενώ πλέον σούταρε και πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, είχε προσαρμοστεί στο στυλ του νέου του προπονητή, Μάικ Μπούντενχόλζερ. Εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις αγώνες θα μείνει και ο ρούκι Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και χρειάζεται ξεκούραση. Ο νεαρός γκαρντ έχει φέτος 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 18.1 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ