ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριακή νίκη των Μάτζικ επί των Μπουλς

Orlando Magic's Nikola Vucevic, right, is defended by Chicago Bulls' Justin Holiday in the first half of their regular-season NBA basketball game in Mexico City, Thursday, Dec. 13, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
AP Photo/Rebecca Blackwell AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Οι Μάτζικ κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να καταβάλλουν την αντίσταση των Μπουλς με 97-91, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Μεξικό.

Το Ορλάντο καταφέρνει έστω και οριακά να μένει σε τροχιά playoffs. Οι Μάτζικ έκαναν όσα χρειαζόταν κόντρα στους κάκιστους φετινούς Μπουλς, κερδίζοντας δύσκολα με 97-91 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Μεξικό. Βελτίωσαν έτσι το ρεκόρ τους σε 13-15 και παρέμειναν στην 8η θέση της Ανατολής, την ίδια στιγμή που οι Μπουλς έχουν πλέον ρεκόρ 6-23.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με το σκορ να είναι ισόπαλο με 91-91 με 1 λεπτό για να μένει το φινάλε. Στα τελευταία 60 δευτερόλεπτα του αγώνα ωστόσο οι Μάτζικ τα έκαναν όλα σωστά και οι Μπουλς, ως συνήθως φέτος, όλα... λάθος, με αποτέλεσμα το Ορλάντο να φτάσει στη νίκη.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ο ηγέτης των Μάτζικ, με τον Ντι Τζέι Όγκαστιν να προσθέτει 15 πόντους και τον Τζόναθαν Ισάκ 10 πόντους.

Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 23 πόντους και 5 ασίστ, ο Τζάστιν Χόλιντεϊ 18 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οριακή νίκη των Μάτζικ επί των Μπουλς

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ