ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σπερς κέρδισαν τους Λέικερς σε φεστιβάλ μπάσκετ!

Los Angeles Lakers forward LeBron James, right, drives toward the basket as San Antonio Spurs forward Rudy Gay defends during the first half of an NBA basketball game Monday, Oct. 22, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Σπερς κατέβαλλαν έπειτα από ένα τρελό παιχνίδι με 143-142 τους Λέικερς στην παράταση μέσα στο Λος Άντζελες. Μοιραίος παίκτης ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φινάλε, 0-3 το ρεκόρ των Λέικερς!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο παιχνίδι των Λέικερς για να γευθεί την πρώτη του νίκη ως παίκτης της ομάδας. Έπειτα από τρεις αγώνες, ο "Βασιλιάς" εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη, με τους Σπερς να φροντίζουν για την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, καταβάλλοντας την αντίσταση των "Λιμνανθρώπων" με το χορταστικό 143-142 στην παράταση!

Μοιραίος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φινάλε, αφού αρχικά με το σκορ στο 142-141 υπέρ των Λέικερς αστόχησε σε 2 βολές και λίγο αργότερα, με το σκορ στο 143-142 για το Σαν Αντόνιο, αστόχησε σε σουτ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ήταν, με διαφορά, ο καλύτερος αγώνας της σεζόν μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ. Ένα παιχνίδι με ανατροπές και πολλά πάνω-κάτω σε συναισθήματα, με τους Λέικερς να επιστρέφουν από το -18, αλλά και από το -8 στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, στέλνοντας το ματς στην παράταση χάρη σε τρίποντο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έκανε τότε το σκορ 128-128!

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Λέικερς φάνηκε να "κλειδώνουν" τη νίκη, ξεφεύγοντας με 142-136 με 55 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε χάρη σε καλάθι και φάουλ του Τζέιμς. Οι Σπερς όμως δεν τα παράτησαν και χάρη σε ένα σερί 7-0 έφτασαν στη νίκη, με τον Πάτι Μιλς να σημειώνει το - όπως αποδείχθηκε - νικητήριο καλάθι με σουτ από τα 5 μέτρα!

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 37 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να προσθέτει 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ και τον Μπριν Φορμπς 16 πόντους. Για τους Λέικερς, ο Κάιλ Κούζμα είχε 37 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο ΛεΜπρόν 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ και ο Τζος Χαρτ 20 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Σπερς κέρδισαν τους Λέικερς σε φεστιβάλ μπάσκετ!
Οι Σπερς κέρδισαν τους Λέικερς σε φεστιβάλ μπάσκετ!

AP Photo/Mark J. Terrill







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ