NBA

Οι Νετς θέλουν τον Γκρεγκ Πόποβιτς

Οι Νετς θέλουν τον Γκρεγκ Πόποβιτς
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ακούστηκε υπερβολικό, είναι όμως πραγματικό το ενδιαφέρον των Μπρούκλιν Νετς για τον Γκρεγκ Πόποβιτς, τον οποίο έχουν θέσει ως πρώτο τους στόχο για τη θέση του head coach.

Ως φήμη κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες. Λίγοι πίστεψαν ότι όντως στο Μπρούκλιν έχουν θέσει τον Γκρεγκ Πόποβιτς ως στόχο τους για την θέση του head coach, όμως φαίνεται πως εκτός από καπνός, υπάρχει και φωτιά στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς το Athletic επιβεβαιώνει το σενάριο και υποστηρίζει ότι οι Νετς θα κάνουν την προσπάθειά τους για τον θρυλικό προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όπως εξηγεί το Athletic, ο Κέβιν Ντουράντ λατρεύει τον "Ποπ", τον οποίο είχε προσπαθήσει να προσελκύσει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ το 2015, ενώ στην ομάδα εργάζονται πολλοί με τους οποίους συνυπήρξε ο πολυνίκης προπονητής στο Σαν Αντόνιο, από τον GM Σον Μαρκς, μέχρι τον assistant coach Τιάγκο Σπλίτερ.

Προφανώς και δεν θα είναι εύκολο να πείσουν τον Πόποβιτς να αλλάξει πόλη, ομάδα και συνήθειες, γι' αυτό και έχουν εναλλακτικές επιλογές τους νυν υπηρεσιακό Ζακ Βον, τον Τζέισον Κιντ, τον Τάιρον Λου, τον Ίμε Γιουντόκα και τον Τζεφ Βαν Γκάντι. Ο Πόποβιτς είναι 71 ετών, βρίσκεται στον ρόλο του head coach των Σαν Αντόνιο Σπερς από το 1996 και σε 1891 αγώνες έχει 1277 νίκες με ποσοστό επιτυχίας το 67.5%. Φυσικά με εκείνον πήρε η ομάδα του Τέξας και τα πέντε πρωταθλήματα της ιστορίας της.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ