NBA

Οι Κλίπερς αποκάλυψαν τη νέα τους φανέλα στο Sports Illustrated

Los Angeles Clippers center Montrezl Harrell stands for the national anthem before a preseason NBA basketball game against Melbourne United Sunday, Oct. 13, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Michael Owen Baker)
Los Angeles Clippers center Montrezl Harrell stands for the national anthem before a preseason NBA basketball game against Melbourne United Sunday, Oct. 13, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Michael Owen Baker) AP

Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated αποκάλυψαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς τη νέα City Edition φανέλα τους, που είναι πραγματικά εντυπωσιακή (PHOTO).

Με τον πρωταθλητή Κουάι Λέοναρντ στο ρόστερ τους, με τον Πολ Τζορτζ στο πλευρό του, με ένα πολύ δυνατό supporting cast, με τον Ντοκ Ρίβερς στην άκρη του πάγκου και έναν ιδιοκτήτη που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξοδέψει χωρίς φρένο, οι Κλίπερς μπαίνουν στη σεζόν 2019/20 με όνειρο να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Με στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Με το μυαλό τους στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου, οι Μπέβερλι, Τζορτζ, Σάμετ, Λέοναρντ, Γουίλιαμς, Χάρελ μπήκαν στο εξώφυλλο του θρυλικού Sports Illustrated και μπήκαν με εντυπωσιακό τρόπο καθώς φόρεσαν τη νέα φανέλα της ομάδας, τη City Edition που είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Οι Κλίπερς αποκάλυψαν τη νέα τους φανέλα στο Sports Illustrated
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ