ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Κινγκς "χάλασαν" το ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

Oklahoma City Thunder head coach Billy Donovan left, talks with guard Russell Westbrook (0) during Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Utah Jazz in Oklahoma City, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Τρομεροί οι Κινγκς, κέρδισαν τους Θάντερ μέσα στην Οκλαχόμα Σίτι στην 1η εμφάνιση του Ουέστμπρουκ. Σόου του Τρε Γιανγκ κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του μετά απουσία δύο αγώνων λόγω της εγχείρισης που είχε υποβληθεί στο γόνατο. Οι Θάντερ ωστόσο εξακολουθούν να αγνοούν τη νίκη, αφού είδαν τους Κινγκς να τους κερδίζουν μέσα στην Οκλαχόμα Σίτι με 131-120!

Οι Κινγκς πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση, προηγήθηκαν κάποια στιγμή ακόμα και με 17 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο, σούταραν με 54/9% και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη, την πρώτη τους την φετινή σεζόν έπειτα από 3 αγώνες!

Ο Ιμάν Σάμπερτ με 26 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΝτιΆντρε Φοξ να προσθέτει 22 πόντους και 10 ασίστ και τον Μπάντι Χιλντ 17 πόντους. Για τους Θάντερ, ο Ουέστμπρουκ είχε 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ο Πολ Τζορτζ 29 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Κινγκς "χάλασαν" το ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

Οι Κινγκς "χάλασαν" το ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ - ΧΟΚΣ 111-133: Σόου από τον Τρε Γιανγκ

Ο Τρε Γιανγκ (Νο5 στο φετινό ΝΒΑ Draft) έκανε κάτι που τελευταία φορά στο ΝΒΑ είχε κάνει ο Στέφεν Κάρι και αυτό αρκούσε στους Χοκς για να κερδίσουν με 133-111 τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους την φετινή σεζόν. Τι ήταν αυτό; Είχε 35 πόντους και 11 ασίστ, σε μία επίδοση που ο τελευταίος ρούκι που το είχε καταφέρει ήταν ο Κάρι το 2010! Η καλύτερη αρχή δηλαδή για τον κατά πολλούς "νέο Κάρι"!

Ο Κεντ Μπέιζμορ με 23 πόντους ακολούθησε σε απόδοση τον Γιανγκ, με τον Ομάρι Σπέλμαν να προσθέτει 17 πόντους και τον Άλεξ Λεν 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 κοψίματα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αγωνίστηκε. Για τους Καβαλίερς, ο Τζόρνταν Κλάρκσον είχε 19 πόντους, ο Κέβιν Λοβ 16 πόντους και 17 ασίστ και ο Τζορτζ Χιλ 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Κινγκς "χάλασαν" το ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

Οι Κινγκς "χάλασαν" το ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ