ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Κινγκς βύθισαν κι άλλο τους Τίμπεργουλβς

Οι Κινγκς βύθισαν κι άλλο τους Τίμπεργουλβς
AP PHOTO/STEVE YEATER

Οι Κινγκς υποχρέωσαν σε νέα ήττα τους Τίμπεργουλβς (121-110), παρά τα εντυπωσιακά νούμερα του Τάουνς. Καλή εμφάνιση από τον Κουφό (VIDEO).

Την ώρα που οι Κινγκς εξακολουθούν να εκπλήσσουν το ΝΒΑ, οι Τίμπεργουλβς μοιάζουν με βαρέλι δίχως πάτο. Οι "βασιλιάδες" επικράτησαν με 121-110 και υποχρέωσαν τους "λύκους" σε νέα ήττα, την 8η σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το γήπεδό τους τη φετινή σεζόν. Παράλληλα η ομάδα του Τομ Θίμποντο ολοκλήρωσε με 0-5 την περιοδεία της, πέφτοντας ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη της δυτικής περιφέρειας.

Ο Γουίλι Κόλι-Στάιν (25 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κινγκς, που έλεγξαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ξέφυγαν με 100-85 στο 39', δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από διαδοχικές ήττες. Οι "βασιλιάδες" χρειάστηκαν βέβαια και ένα σερί 7-0 σε 55'', στο σημείο που οι Τίμπεργουλβς είχαν ρίξει τη διαφορά μέχρι τους δύο πόντους (108-106) με περίπου πέντε λεπτά να απομένουν. Ο Ντι Άαρον Φοξ έκανε νταμπλ-νταμπλ (16 πόντοι, 10 ασίστ), ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Κουφός, που έπαιξε 19 λεπτά και είχε απολογισμό 6 πόντους, 3/4 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Οι Κινγκς βύθισαν κι άλλο τους Τίμπεργουλβς

Εντυπωσιακά νούμερα είχε ο Καρλ-Αντονι Τάουνς (39 πόντοι, 15/27 σουτ, 19 ριμπάουντ), δεν ήταν όμως αρκετά για να φέρουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Τίμπεργουλβς, οι οποίοι πήγαν χωρίς τον Αντριου Γουίγκινς στο Σακραμέντο και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς (5-17 στο 5'), δίχως όμως και ανάλογη συνέχεια. Ο Ντέρικ Ρόουζ (21 πόντοι) συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, εν αντιθέσει με τον πολύ άστοχος Τζίμι Μπάτλερ (13 πόντοι, 3/12 σουτ και 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ), που έπαιξε πάντως, αν και θεωρούνταν αμφίβολος πριν από την έναρξη.


Photo credits: AP Photo/Steve Yeater
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ