NBA

Οι Καναδοί αρνούνται να κάνουν trash talking στους Γουόριορς

Οι Καναδοί αρνούνται να κάνουν trash talking στους Γουόριορς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ζήτησε από κάτοικους του Τορόντο να κάνουν trash talking στους Γουόριορς μπροστά στην κάμερα. Και άπαντες αρνήθηκαν (VIDEO).

Οι Καναδοί και οι Αμερικανοί συνορεύουν, μιλούν την ίδια γλώσσα, πέρα όμως από αυτά τα δύο στοιχεία μάλλον δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό έγινε ακόμα πιο ευδιάκριτο μέσα από μία χιουμοριστική έρευνα που έκανε η διάσημη τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο κανάλι ABC, με αφορμή τους Τελικούς του ΝΒΑ .

Ένας ρεπόρτερ της εκπομπής βγήκε στους δρόμους του Τορόντο και ζήτησε από Καναδούς να μπουν μπροστά στην κάμερα κάτι κακό, προσβλητικό για τους Γουόριορς. Ε, λοιπόν, όλοι αρνήθηκαν. " Όχι, δεν το κάνουμε εδώ πέρα", είπε ο πρώτος. " Δεν θα το έκανα σε κανέναν. Οι Καναδοί δεν το κάνουν αυτό", αποκρίθηκε η δεύτερη. " Όχι, όχι, όχι, όχι. Είμαστε ευγενικοί, είμαστε Καναδοί", τόνισε ο τρίτος. " Είναι σπουδαία ομάδα, για να πω κάτι κακό για αυτούς;", αναρωτήθηκε μία νεαρή κοπέλα.

" Γιατί να κάνω trash talking; Δεν μου έκαναν κάτι κακό. Ούτε στην ομάδα μου. Όλοι παίζουν σωστά, οπότε εάν θέλουν να νικήσουν, θα πρέπει απλά να παίξουν καλύτερα από εμάς", τόνισε και ο πέμπτος fan των Ράπτορς που ρωτήθηκε για τις ανάγκες της εκπομπής.

Δείτε το video από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ:


Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ