ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γουίζαρντς ποδοπάτησαν τους Λέικερς!

Οι Γουίζαρντς ποδοπάτησαν τους Λέικερς!
AP PHOTO/AL DRAGO

Μία ημέρα μετά την ιστορική βραδιά στην Σάρλοτ οι Λέικερς διασύρθηκαν με 128-110 στην Ουάσινγκτον από τους Γουίζαρντς του ασταμάτητου Τζον Γουόλ (VIDEO).

Η Ουάσινγκτον δεν είχε τον Ντουάιτ Χάουαρντ και τον Ότο Πόρτερ λόγω τραυματισμών. Δεν διέθετε επίσης ούτε τον νεοφερμένο Τρέβορ Αρίζα και φυσικά τους Κέλι Ούμπρε, Οστιν Ρίβερς, που πήραν τον δρόμο για το Φίνιξ μέσω της ανταλλαγής που έκαναν μία ημέρα νωρίτερα. Στην τρίτη περίοδο αποχώρισε τραυματίας και ο Μαρκίφ Μόρις. Κι όμως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να διαλύσει τους Λέικερς 128-110 στην Capital One Arena.

Ο Τζον Γουόλ (40 πόντοι, 16/27 σουτ, 6 ριμπάουντ, 14 ασίστ) έκανε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Μπράντλι Μπιλ "έγραψε" νταμπλ-νταμπλ (25 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και οι Σαμ Ντέκερ, Τζεφ Γκριν συνεισέφεραν από 20 πόντους έκαστος στην επιβλητική νίκη των Γουίζαρντς. Η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς προηγήθηκε με 16-4 στο 4', με 26-8 στα μέσα της πρώτης περιόδου και ξέφυγε ακόμα και με 27 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, δίνοντας έτσι τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών.

Οι Γουίζαρντς ποδοπάτησαν τους Λέικερς!

Από πλευράς Λέικερς, οι οποίοι υπέπεσαν σε 22 λάθη, δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και έμοιαζαν επηρεασμένοι παίζοντας back-to-back, ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (25 πόντοι, 9/12 σουτ) ήταν αυτός που ξεχώρισε, μιας και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμεινε στους 13 πόντους (αρνητικό ρεκόρ με τους Λέικερς), είχε μόνο 5/16 σουτ και δεν έπαιξε καθόλου στην 4η περίοδο. Ο Κάιλ Κούζμα (20 πόντοι) πρόσθεσε άλλους 20 πόντους για την ομάδα του Λος Άντζελες.


Photo credits: AP Photo/Al Drago
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ