NBA

Ο τεχνικός των Σίξερς "βάφτισε" Τζέιμς τον Τζίμι Μπάτλερ!

Ο τεχνικός των Σίξερς "βάφτισε" Τζέιμς τον Τζίμι Μπάτλερ!
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο τεχνικός των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν, θέλησε να αποθεώσει τον Τζίμι Μπάτλερ για την εμφάνισή του στο Game 2 με τους Ράπτορς, ωστόσο μπέρδεψε το όνομά του και τον αποκάλεσε Τζέιμς Μπάτλερ!

Ο Μπρετ Μπράουν ενδέχεται να έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό του το όνομα του Τζίμι Μπάτλερ. Με τους Σίξερς να έχουν νικήσει με 94-89 τους Ράπτορς στο Τορόντο στο Game 2 της σειράς, ο τεχνικός της Φιλαντέλφεια θέλησε να αποθεώσει τον σταρ της ομάδας του, που είχε 30 πόντους. Τον αποθέωσε όμως με λάθος όνομα!

Θέλοντας να δώσει έμφαση στην σπουδαιότητα της εμφάνισής του - και προφανώς έχοντας την ψευδή εικόνα ότι το "Τζίμι" είναι υποκοριστικό του Τζέιμς - ο Μπράουν δήλωσε: " Αυτός ήταν ο Τζέιμς Μπάτλερ. Ήταν ο ενήλικος στο γήπεδο. Ενθουσιάστηκα από τα τρίποντά του, αλλά ήταν βράχος. Μας οδήγησε.

Ήταν σπουδαίος συμπαίκτης ακόμα και από τον πάγκο, όταν μετά από ένα τάιμ-άουτ είπε στον Τζόνας (σ.σ Μπόλντεν) 'μικρέ, αν είσαι ελεύθερος σούταρε' και 40 δευτερόλεπτα ήταν ελεύθερος (σ.σ ο Μπόλντεν) και σούταρε, ευστοχώντας σε τρίποντο. Ήταν σε όλο το γήπεδο (σ.σ ο Μπάτλερ), ήταν ο ενήλικος του γηπέδου".

Δείτε το VIDEO:

Δε με λένε Τζέιμς. Κυριολεκτικά είναι Τζίμι".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ