ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Στέφεν Κάρι κάνει κεφαλιές σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Ο Στέφεν Κάρι κάνει κεφαλιές σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Στέφεν Κάρι προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική επίδειξη προτού ευστοχήσει σε ένα τρίποντο εκτός ισορροπίας.

Γνωρίζαμε ότι ο Στέφεν Κάρι δεν έχει ταβάνι καθώς και ότι έχει τερματίσει τη λογική αλλά χωρίς υπερβολές το τελευταίο του χρονικά κατόρθωμα είναι από άλλο πλανήτη. Ίσως επειδή και ο ίδιος, ειδικά όσο περνάει ο καιρός, δεν φαίνεται ότι έχει αρκετές επαφές με τη Γη.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, ο Κάρι πραγματοποιούσε το καθιερωμένο του ζέσταμα. Προπονούσε την ντρίμπλα του, σούταρε τρίποντα με κλειστά τα μάτια και εξασκούσε το footwork του. Έκανε όμως και κάτι τελείως απρόβλεπτο, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Κατευθύνθηκε προς τη γωνία του γηπέδου, πήρε τη μπάλα στα χέρια του και άρχισε να κάνει κεφαλίτσες. Έπειτα από τρεις επιτυχημένες προσπάθειες, η μπάλα βρισκόταν ακόμη στον αέρα με τον Στέφεν Κάρι να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να ευστοχεί σε ένα τρίποντο εκτός λογικής και ισορροπίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ