NBA

Ο Ροζίερ θέλει να φύγει από τους Σέλτικς

Ο Ροζίερ θέλει να φύγει από τους Σέλτικς
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Τέρι Ροζίερ ξεκαθάρισε ότι εάν δεν έχει μεγαλύτερο ρόλο την επόμενη σεζόν στους Σέλτικς, θα ζητήσει να φύγει από την Βοστώνη.

Η δεύτερη σεζόν δεν πήρε όπως την περίμενε ο Τέρι Ροζίερ στην Βοστώνη. Ο ρόλος του περιορίστηκε μετά την επιστροφή του Καϊρί Ιρβινγκ, οι Σέλτικς δεν βρήκαν ποτέ χημεία και σχεδόν μοιραία, η πορεία τους τερματίστηκε απότομα στον δεύτερο γύρο των playoffs από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ροζίερ, λοιπόν, δεν βλέπει γιατί να επιστρέψει για άλλη μια χρονιά στους "κέλτες"...

" Ίσως πρέπει να φύγω. Ανέχθηκα πολλά αυτή τη χρονιά και γι αυτό είπα ό,τι είπα μετά το τέλος της σεζόν. Νομίζω πως όλοι ξέρετε ότι δεν πρόκειται να το περάσω ξανά", είπε στην εκπομπή First Take του ESPN ο γκαρντ των Σέλτικς, ο οποίος είναι restricted free agent το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι η Βοστώνη μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση έχει και να τον κρατήσει στα πράσινα.

" Φέτος δεν ήμουν ο παίκτης που ήμουν πέρυσι. Θυσίασα το ταλέντο μου περισσότερο από κάθε άλλον. Η μπάλα ήταν στα χέρια είτε του Καϊρί είτε στου Γκόρντον Χέιγουορντ όλη την ώρα. Αισθάνομαι σαν να ήμουν απλά στην άκρη του πάγκου", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ροζίερ.

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ