ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρίτσαρντσον πέταξε το παπούτσι του στην εξέδρα και αποβλήθηκε!

Ο Ρίτσαρντσον πέταξε το παπούτσι του στην εξέδρα και αποβλήθηκε!

Ένα... πρωτόγνωρο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Χιτ με τους Λέικερς, με τον Τζος Ρίτσαρντσον να αποβάλλεται επειδή πέταξε εκνευρισμένος το ένα παπούτσι του στην εξέδρα!

Στο ΝΒΑ έχουμε δει πολλές περίεργες αποβολές. Έναν παίκτη να αποβάλλεται όμως επειδή δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πέταξε το παπούτσι του στην εξέδρα δεν έχουμε ξαναδεί! Το είδαμε λοιπόν και αυτό στον αγώνα των Χιτ με τους Λέικερς, στη νίκη των δεύτερων με 113-97 χάρη στην 50αρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς .

"Δράστης" αυτού του τουλάχιστον περίεργου σκηνικού ήταν ο Τζος Ρίτσαρντσον του Μαϊάμι, ο οποίος στην τέταρτη περίοδο εκνευρίστηκε έπειτα από ένα φάουλ που δεν καταλογίστηκε υπέρ του, όταν ο Τζος Χαρτ του πάτησε το πόδι με αποτέλεσμα να βγει το παπούτσι του και να αστοχήσει σε κάρφωμα. Γυρνώντας στην άμυνα, ο φόργουορντ των Χιτ αρχικά έκανε επιδεικτικά ένα φάουλ στον Τζέιμς και ακολούθως πέταξε εκνευρισμένος το παπούτσι του στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

" Δεν θέλω να το συζητήσω. Απλώς παρασύρθηκα. Δεν σκεφτόμουν πολλά. Σκεφτόμουν μόνο ότι ήμουν εκνευρισμένος" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα χωρίς να ψάχνει για δικαιολογίες, με τον προπονητή του, Έρικ Σπόστρα, να χαρακτηρίζει την κίνηση του παίκτη του "απαράδεκτη".

Δείτε τα δύο VIDEOS που δείχνουν τον Ρίτσαρντσον να... τρελαίνεται και τελικά να αποβάλλεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ