NBA

O Νέρλενς Νοελ χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας στο παρκέ και αποχώρησε με φορείο

Oklahoma City Thunder forward Nerlens Noel dunks during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Monday, Dec. 3, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Νέρλενς Νοέλ είχε μία άγαρμπη πτώση στο παρκέ στον αγώνα των Θάντερ με τους Γουλβς, χτυπώντας το κεφάλι του στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο, σε μία τρομακτική στιγμή.

Παγωμάρα. Αυτό ήταν το μοναδικό συναίσθημα όλων όσων είδαν τον Νέρλενς Νοέλ να μένει αναίσθητος πέφτοντας στο παρκέ έπειτα από μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Άντριου Γουίγκινς σε προσπάθεια του δεύτερου για κάρφωμα στον αγώνα των Θάντερ με τους Γουλβς.

Ο έμπειρος σέντερ έχασε την ισορροπία του όταν δέχθηκε αγκωνιά από τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο παρκέ, προκαλώντας τρόμο σε όλους. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει τελικά με φορείο από το γήπεδο μέσα σε χειροκροτήματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νοέλ είχε τις αισθήσεις του όταν αποχώρησε από το παρκέ και μπορούσε να κουνηθεί, με την σοβαρότητα του τραυματισμού του πάντως να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Δείτε το τρομακτικό VIDEO. Προσοχή: Σκληρή εικόνα

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ