NBA

Ο Μπράντον Ίνγραμ αναδείχθηκε "πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν"

Ο Μπράντον Ίνγραμ αναδείχθηκε "πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν"
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Μπράντον Ίνγραμ των Πέλικανς κατέκτησε το βραβείο του "Πιο Βελτιωμένου παίκτη της σεζόν" για την περίοδο 2020/21, κερδίζοντας στο νήμα τον Μπαμ Αντεμπάγιο. Τρίτος ο Λούκα Ντόντσιτς.

Στην τέταρτη χρονιά του στο ΝΒΑ ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε σεζόν καριέρας και η ανταμοιβή του για αυτό ήταν η ανάδειξή του σε "Πιο Βελτιωμένο παίκτη της σεζόν".

Σε μία από τις πιο δύσκολες ψηφοφορίες των τελευταίων χρόνων, αφού μεταξύ άλλων ήταν ακόμα υποψήφιοι οι Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), ο φόργουορντ των Πέλικανς κατέκτησε το βραβείο, νικώντας οριακά τον Αντεμπάγιο. Αρκετά πίσω, στην τρίτη θέση, βρέθηκε ο Ντόντσιτς, του οποίου η απίστευτη σεζόν δεν πήρε την αναγνώριση που άξιζε.

Την σεζόν 2019/20 ο Ίνγραμ είχε 23.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής, ανεβάζοντας κατά κόρυφο τους αριθμούς του από τους 18.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο με 33% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής που είχε την σεζόν 2018/19.

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ