NBA

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ αποβλήθηκε επειδή... χαιρέτησε διαιτητή!

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ αποβλήθηκε επειδή... χαιρέτησε διαιτητή!

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ αποβλήθηκε με 2η τεχνική ποινή κόντρα στους Μάβερικς, επειδή δευτερόλεπτα μετά την 1η τεχνική ποινή που δέχθηκε επειδή μιλούσε με τον Ντόντσιτς, χαιρέτησε ειρωνικά τον διαιτητή!

Οι διαιτητές στο ΝΒΑ έχουν την τάση να κάνουν επίδειξη δύναμης όταν τους δίνεται αυτή η δυνατότητα. Αυτό ακριβώς έκανε και ένας από τους τρεις διαιτητές του αγώνα των Μάβερικς με τους Γουίζαρντς ( νίκη των πρώτων με 108-100) με αποδέκτη τον Μπράντλεϊ Μπιλ.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο, ο Μπιλ είχε ένα συνεχές πάρε-δώσε με τον Λούκα Ντόντσιτς, με τους δύο να μιλάνε αρκετά μεταξύ τους, αλλά πάντα σε ήρεμο πλαίσιο. Αυτό όμως δεν άρεσε σε έναν εκ των διαιτητών, που τους χρέωσε από μία τεχνική ποινή, με αμφότερους να τον κοιτάζουν με απορία και να γελάνε! Ο Μπιλ όμως το πήγε ένα βήμα πιο μακριά και άρχισε να κάνει μία κίνηση σαν να χαιρετάει τον διαιτητή, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και τον απέβαλλε με δεύτερη τεχνική ποινή!

Ο σταρ των Γουίζαρντς δεν περίμενε αυτό που έγινε. Παρόλα αυτά, διατήρησε την ψυχραιμία του, αγκάλιασε τον Ντόντσιτς, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε ήρεμα από το παρκέ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ