NBA

Ο Μπιλ Λαϊμπίρ "δεν βλέπει" τον Μάικλ Τζόρνταν και επιλέγει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Μπιλ Λαϊμπίρ "δεν βλέπει" τον Μάικλ Τζόρνταν και επιλέγει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Η αντιπαλότητά του με τους Σικάγο Μπουλς ήταν συγκλονιστική, όμως ο παλαίμαχος ψηλός των Ντιτρόιτ Πίστονς, Μπιλ Λαϊμπίρ, δεν θεωρεί ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του μπάσκετ (VIDEO).

Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς ψηλούς του ΝΒΑ. Ήταν ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης, μέλος των Bad Boys, των Ντιτρόιτ Πίστονς που σφυροκόπησαν για πολλά χρόνια τους Σικάγο Μπουλς. Ο Μπιλ Λαϊμπίρ έφτιαξε το όνομά του από τη μεγάλη αντιπαλότητα με τους Ταύρους, ωστόσο δεν θεωρεί ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής των Λας Βέγκας Έισις του WNBA έδωσε στην εκπομπή First Take του ESPN τον τίτλο του G.O.A.T. στον ΛεΜπρόν Τζέιμς εξηγώντας πως εκείνος γνωρίζει πως να εκμεταλλευθεί τους συμπαίκτες του από την πρώτη μέρα που έγινε επαγγελματίας, σε αντίθεση με τον MJ που χρειάστηκε πολλά χρόνια μέχρι να εμπιστευθεί όσους βρίσκονταν γύρω του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπιλ Λαϊμπίρ:

" Ο Τζόρνταν ήταν μια ομάδα μόνος του, επρεπε να βάζουμε τρεις παίκτες πάνω του. Δεν ήταν ικανός να βάλει στην εξίσωση τους συμπαίκτες του. Το Σικάγο έπρεπε να περάσει από εμάς και όταν μεγαλώσαμε, τους ήταν πιο εύκολο να τα καταφέρουν. Το κλειδί ήταν να εμπιστευθεί ο MJ τους συμπαίκτες του. Ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ στο άθλημα, είμαι κάθετος σε αυτό. Είναι ψηλός και βαρύς, τρέχει σαν άνεμος και από την πρώτη ημέρα ήξερε πως να εκμεταλλευθεί τους συμπαίκτες του. Αν το κοιτάξεις από την πλευρά των τίτλων, ο Τζόρνταν κερδίζει, είναι προφανές, όμως ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος στην ιστορία του παιχνιδιού" ήταν τα λόγια του Λαϊμπίρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ