ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάτλερ "εκτέλεσε" στο τέλος τους Νετς!

Philadelphia 76ers' Jimmy Butler (23) reacts after sinking a game-winning three point shot over Brooklyn Nets Rondae Hollis-Jefferson (24) in the fourth quarter of an NBA basketball game, Sunday, Nov. 25, 2018, in New York. The 76ers won 127-125. (AP Photo/Mark Lennihan)
AP Photo/Mark Lennihan AP PHOTO/MARK LENNIHAN

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να σημειώνει το νικητήριο τρίποντο, οι Σίξερς κέρδισαν με 127-125 τους Νετς στο Μπρούκλιν, ολοκληρώνοντας μία ανατροπή 20 πόντων!

Ο Τζίμι Μπάτλερ πήγε στους Σίξερς για να κάνει την διαφορά. Μέσα σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει αυτό, σημειώνοντας το δεύτερο νικητήριο καλάθι του με την φανέλα της νέας του ομάδας, οδηγώντας τους Σίξερς στη νίκη με 127-125 επί των Νετς στο Μπρούκλιν!

Στις 17 Νοεμβρίου ο Μπάτλερ είχε σημειώσει το νικητήριο καλάθι κόντρα στους Χόρνετς με τρίποντο για το 121-120. Οχτώ ημέρες αργότερα, λοιπόν, σχεδόν από την ίδια θέση, διαμόρφωσε το τελικό 127-125 για τους Σίξερς, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να ολοκληρώσει μία επική ανατροπή 20 πόντων!

Η Φιλαντέλφεια απλώς έμοιαζε δεδομένο ότι θα χάσει αυτό το παιχνίδι, ειδικά όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 68-48 λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κι αν προσπάθησε να φέρει τούμπα το ματς, οι Νετς ξέφυγαν εκ νέου με 118-105 με 5 λεπτά να μένουν για το φινάλε, δείχνοντας ότι θα είναι σίγουρα οι νικητές. Δεν είχαν υπολογίσει όμως καλά τα πράγματα.

Με μία επική αντεπίθεση, οι Σίξερς έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 16-2 και πέρασαν μπροστά με 121-120 χάρη σε τρίποντο του Τζέι Τζέι Ρέντικ με 1 λεπτό να μένει για το φινάλε. Ακολούθησαν μεγάλα καλάθια και για τις δύο πλευρές, για να σημειώσει το μεγαλύτερο όλων ο Μπάτλερ στο τέλος.

Ο Μπάτλερ ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ των Σίξερς με 34 πόντους, με τον Τζοέλ Εμπίντ να προσθέτει 32 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους Νετς, ο Ντ'Αντζελο Ράσελ είχε 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι 31 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο Μπάτλερ "εκτέλεσε" στο τέλος τους Νετς!
Ο Μπάτλερ "εκτέλεσε" στο τέλος τους Νετς!

AP Photo/Mark Lennihan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ