NBA

Ο Λόνζο Μπολ θέλει να παίξει στο Space Jam 2

Los Angeles Lakers guard Lonzo Ball seen during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Monday, March 26, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Μετά τις αρνήσεις των Αντετοκούνμπο, Ντουράντ, Χάρντεν, Κάρι, βρέθηκε και ένας που θέλει να συμμετάσχει στο Space Jam 2: ο Λόνζο Μπολ!

Ο Λόνζο Μπολ θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και σε άλλη ομάδα, πέρα από τους Λέικερς. Όχι πραγματική όμως, αλλά κινηματογραφική: στο Space Jam 2. Ο γκαρντ των Λέικερς είπε σε εκπομπή ότι θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει στην δεύτερη έκδοση της διάσημης κινηματογραφικής ταινίας του 1996, αν και προς το παρόν ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

" Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος της, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί", είπε ο Μπολ. Μέχρι στιγμής ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει λάβει περισσότερες αρνήσεις παρά καταφατικές απαντήσεις για το Space Jam 2, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο μετά τον Ιούλιο του 2021. Οι Κέβιν Ντουράντ, Στέφεν Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν και Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ