ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΛεΜπρόν "πάτησε" τους Πέισερς

Los Angeles Lakers forward LeBron James, center, shoots as Indiana Pacers forward Bojan Bogdanovic, left, of Croatia, and center Myles Turner defend during the first half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να "αγγίζει" την 40αρα οι Λέικερς επιβλήθηκαν με 104-96 των Πέισερς, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 2 σερί ήττες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν σκόπευε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο για τρίτο σερί παιχνίδι. Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες (από Μάτζικ και Νάγκετς), ο "Βασιλιάς" ξέσπασε στους Πέισερς, κερδίζοντας σχεδόν... μόνος του την Ιντιάνα με 104-96.

Ο ΛεΜπρόν ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 38 πόντους με 13/20 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6/10 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής. Κοινώς, τα έκανε... όλα, επειδή δεν είχε ακριβώς επιλογή, αφού δεν είχε και πολλή βοήθεια είναι η αλήθεια.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ με 14 πόντους (αλλά 6/15 σουτ) ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Λέικερς, με τον Τζος Χαρτ να προσθέτει 13 πόντους.

Για τους Πέισερς, που παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Βίκτορ Ολαντίπο, ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 20 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 14 πόντους.

ΕΚΑΝΑΝ, ΠΑΛΙ, ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ

Οι Λέικερς ξεκίνησαν ονειρεμένα το παιχνίδι, ξεφεύγοντας με 13-0 και 23-5, κλείνοντας τελικά την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 38-15! Όλα έδειχναν ιδανικά. Μετά όμως ήρθε η (απότομη) προσγείωση στην δεύτερη περίοδο, όταν οι Πέισερς κατάφεραν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 35-18 για να μειώσουν σε 56-50. Το παιχνίδι ήταν πάλι ντέρμπι.

Οι Πέισερς συνέχισαν να πιέζουν τους Λέικερς και πέρασαν μπροστά με 69-66 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Αυτό έμελλε να είναι και το μοναδικό τους προβάδισμα στο παιχνίδι. Έκτοτε ανέλαβε δράση ο Τζέιμς, φροντίζοντας ώστε οι "Λιμνάνθρωποι" να φτάσουν στη νίκη, παρά την σθεναρή αντίσταση της Ιντιάνα, που δεν άφησε ποτέ την διαφορά να ξεφύγει πιο πολύ από τους 10 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο ΛεΜπρόν "πάτησε" τους Πέισερς
Ο ΛεΜπρόν "πάτησε" τους Πέισερς


AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ