NBA

Ο Καρμέλο σε απόγνωση: "Μου λείπει το μπάσκετ, αξίζω μια ευκαιρία"

Houston Rockets forward Carmelo Anthony reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Αύγουστος μπήκε, όμως ο Καρμέλο Άντονι παραμένει free agent. "Αξίζω μια ευκαιρία, δεν μπορώ να φύγω μακριά από το μπάσκετ" δήλωσε ο 35χρονος σούπερ σκόρερ.

Στα 35 του, ο Καρμέλο Άντονι παραμένει εκτός δράσης. Τη σεζόν 2018/19 έπαιξε μόλις δέκα ματς με τους Χιούστον Ρόκετς και ουσιαστικά βρίσκεται εκτός Λίγκας από την περίοδο 2017/18 (είχε 16.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 32.1 λεπτά συμμετοχής σε 78 αγώνες με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται πλέον σούπερσταρ, αλλά ένας ακόμη free agent που προσπαθεί να χωρέσει στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του κόσμου.

" Οι Ρόκετς προσπαθούσαν τρία-τέσσερα χρόνια να με πάρουν και όταν πήγα τελικά, έλεγαν πως ήμουν το κομμάτι που τους έλειπε. Ένιωθα πως όλα θα πάνε καλά, δεν έχασα προπόνηση, δουλεψα πολύ. Μετά από δέκα ματς μίλησα με τον Ντάριλ Μόρι για τον ρόλο μου στην ομάδα και τότε έμαθα ότι εκείνος ήδη σχεδίαζε να με αποδεσμεύσει. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν όλα. Ουσιαστικά ήρθε και μου είπε πως η ομάδα δεν με χρειαζόταν πια" δήλωσε ο Μέλο στο First Take του δημοσιογράφου Στίβεν Έι Σμιθ το πρωί της Παρασκευής (2/8).

" Αισθάνομαι ότι μπορώ ακόμη να παίξω, ξέρω ότι μπορώ ακόμη να παίξω, οι αντίπαλοί μου ξέρουν ότι ακόμη μπορώ να παίξω. Είμαι έτοιμος να αποδεχθώ έναν συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια ομάδα, είμαι έτοιμος να το κάνω. Σκέφτηκα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω, ένιωθα το τελευταίο διάστημα πως το μπάσκετ δεν με αγαπούσε, τώρα όμως ξέρω ότι το άθλημα το αγαπώ πολύ για να φύγω μακριά του. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, είναι το μόνο που μου μένει να καταφέρω. Θέλω να παίξω, να γυρίσω στα παρκέ, αξίζω μια ακόμη ευκαιρία" είπε.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ