ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καγουάι Λέοναρντ χαμογελάει ξανά

Ο Καγουάι Λέοναρντ χαμογελάει ξανά

Μπορεί οι φήμες να τον στέλνουν το 2019 στο Λος Άντζελες, όμως στο Τορόντο οι πάντες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να υπογράψει ο Καγουάι Λέοναρντ νέο deal με τους Ράπτορς. Το video δείχνει του λόγου το αληθές.

Την περσινή σεζόν, ήταν σκιά του εαυτού του. Δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ, δεν ήθελε να είναι μέλος των Σπερς, δεν ήθελε να ζει στο Σαν Αντόνιο. Είχε χάσει κάθε διάθεση για φυσιολογική ζωή, δεν εμπιστευόταν τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω του, ζήτησε ανταλλαγή με στόχο να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και τελικά βρέθηκε στο... Τορόντο! Θα περίμενε κανείς πως ο Καγουάι Λέοναρντ θα νιώσει ακόμη πιο άβολα, όμως στον Καναδά οι πάντες προσπαθούν να τον βοηθήσουν να αισθανθεί πως βρίσκεται στο σπίτι του.

Βλέπετε, στη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Μπλέιζερς, οι παίκτες των Ράπτορς που βρίσκονταν στον πάγκο έκαναν τα πάντα για να χαμογελάσει το νέο μέλος της παρέας. Ο Σι Τζέι Μάιλς, για παράδειγμα, φαίνεται πως τον έχει πάρει... από το χέρι, έχει αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο εκτός παρκέ, ενώ ακριβώς δίπλα στον Λέοναρντ, από την άλλη πλευρά, κάθεται ο Ντάνι Γκριν με τον οποίο συνυπήρξαν στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το video μιλάει από μόνο του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ