ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς άλλαξε αριθμό και πήρε το 23 για χάρη του πατέρα του

Los Angeles Lakers forward LeBron James gestures during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Thursday, Nov. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, αφήνοντας στην άκρη το 0 που φορούσε μέχρι τώρα και πήρε το 23 για χάρη του πατέρα του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δηλώνει περήφανος. Έπειτα από χρόνια που ο μεγαλύτερος γιος του, Μπρόνι Τζούνιορ, εμφανιζόταν στα παρκέ με το 0 (μηδέν) στην φανέλα για χάρη του αγαπημένου του παίκτη, Ράσελ Γουέστμπρουκ, αποφάσισε στα 14 του χρόνια ότι ήρθε η ώρα να τιμήσει τον πατέρα του. Στο ντεμπούτο του λοιπόν στο Γυμνάσιο φόρεσε το 23!

" Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσει, αλλά σίγουρα με έκανε να αισθανθώ περήφανος" δήλωσε σχετικά ο Τζέιμς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έμαθε για την απόφαση του γιου του... τελευταίος, αφού ο Μπρόνι ήθελε να του κάνει έκπληξη .

"Ο γιος μου έχει την δική του προσωπικότητα, το δικό του DNA. Έχουμε ίδιο επίθετο, αλλά θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Ήταν ωραίο όμως που τον είδα να έρχεται και να μου δείχνει το 23. Ο μικρότερος γιος μου (σ.σ Μπράις) ήρθε σε εμένα και φορούσε το 6" δήλωσε στην συνέχεια ο Τζέιμς, βλέποντας τους γιους του να τον τιμούν με αυτό τον τρόπο, με τον Μπρόνι να φοράει το 23 που φορούσε ο ΛεΜπρόν στους Καβαλίερς και τώρα στους Λέικερς και τον 11χρονο Μπρόνι να φοράει το 6 που φορούσε ο ΛεΜπρόν όταν αγωνιζόταν στους Χιτ, αλλά και στην Team USA.

Για την ιστορία, στο ντεμπούτο του στο Γυμνάσιο ο Μπρόνι - τον οποίο ο ΛεΜπρόν θέλει να στείλει στο Ντιούκ - είχε 27 πόντους. Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι:

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ