ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιόκιτς έκανε πλάκα στον Σακίλ Ο'Νιλ: "Δεν θα μπορούσε να με μαρκάρει"!

Denver Nuggets center Nikola Jokic in the second half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 96-88. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Νίκολα Γιόκιτς δήλωσε αστειευόμενος ότι ο Σακίλ Ο'Νίλ δεν θα μπορούσε με τίποτα να τον μαρκάρει αν έπαιζαν αντίπαλοι, βάζοντας τα γέλια.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αυτό που αρκετός κόσμος δεν ξέρει είναι πως πρόκειται και για μεγάλο πλακατζή. Σε μία συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στο ΝΒΑ TV φρόντισε να δείξει αυτή την πλευρά του εαυτού του, κάνοντας πλάκα στον θρυλικό Σακίλ Ο'Νιλ, αφού υποστήριξε ότι ο Σακ δεν θα μπορούσε να τον μαρκάρει!

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την δημοσιογράφο να λέει στον σέντερ των Νάγκετς ότι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι θαυμαστής του, με τον ίδιο να πανηγυρίζει! Ακολούθως η κουβέντα πήγε στον Σακ, με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει πώς θα μάρκαρε ο ένας τον άλλο στη σημερινή εποχή και τον Σέρβο να απαντάει κοιτάζοντας την κάμερα " δε μπορείς να με μαρκάρεις"!

Ακολούθως πάντως ο Γιόκιτς σοβαρεύτηκε και είπε: " Νομίζω κάποτε ήμουν στη Νέα Ορλεάνη κατά την διάρκεια του All Star Weekend και βρέθηκε μπροστά μου και είχα ένα... βουνό μπροστά μου! Αυτός ο τύπος είναι τεράστιος και όταν τον είδα από κοντά αποφάσισα να δω βιντεάκια του και ήταν κυρίαρχος. Πιθανότατα ο πιο κυρίαρχος παίκτης που έχει παίξει το παιχνίδι. Ήταν τέρας. Αλλά δε μπορεί να με μαρκάρει"!

Απολαύστε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ