NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με φανέλα Μάβερικς, ο Κώστας με φανέλα Μπακς

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, and Dallas Mavericks' Kostas Antetokounmpo, left, pose for a photo before an NBA basketball game Monday, Jan. 21, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, and Dallas Mavericks' Kostas Antetokounmpo, left, pose for a photo before an NBA basketball game Monday, Jan. 21, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο αντάλλαξαν φανέλες και πόζαραν μαζί με τη μητέρα τους, Βερόνικα και τον μικρό αδελφό τους, Αλέξανδρο μετά το τέλος του αγώνα Μπακς - Μάβερικς (PHOTO).

Μια πολύ όμορφη εικόνα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μια εικόνα στην οποία απεικονίζονται ο Γιάννης, ο Κώστας, ο Αλέξανδρος και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο να ποζάρουν λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα Μπακς - Μάβερικς που βρήκε νικητές τους πρώτους το βράδυ της Δευτέρας .

Ο Γιάννης φόρεσε τη φανέλα των Μάβερικς με το νούμερο 31, ο Κώστας φόρεσε εκείνη των Μπακς με το νούμερο 34 και η μητέρα τους χαμογελούσε γεμάτη περηφάνια για τα τέκνα της που πάντως δεν βρέθηκαν αντιμέτωπα στο προχθεσινό ματς μιας κι ο Ρικ Καρλάιλ κράτησε τον νεότερο εκ των δύο στον πάγκο της ομάδας του Ντάλας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ