NBA

ΝΒΑ: Σκέψεις για ολοκλήρωση της σεζόν στην Disney World

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive past Los Angeles Lakers' LeBron James during the second half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 19, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 111-104. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive past Los Angeles Lakers' LeBron James during the second half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 19, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 111-104. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO/MORRY GASH

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στο ΝΒΑ έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Disney World.

Στο ΝΒΑ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την πιθανή επανεκκίνηση της σεζόν. Το τελευταίο εξ αυτών θέλει τη λίγκα να μαζεύει όλες τις ομάδες στην Disney World!

Με τα πάντα να έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού, το ΝΒΑ εξακολουθεί να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση. Ενώ λοιπόν μία πρόταση φαινόταν να είναι να μαζευτούν οι ομάδες που θα συμμετείχαν στα playoffs στο Λας Βέγκας, η τελευταία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι είναι να πάνε όλες στο Ορλάντο.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η Disney World είναι ένα μέρος τεράστιο, που δίνει την δυνατότητα να φιλοξενηθούν πολλοί αγώνες ταυτόχρονα αν χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι σε περίπτωση που παρθεί αυτή η απόφαση ενδεχομένως να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Amway Center των Μάτζικ, αφού ο σύλλογος έχει μετατρέψει το γήπεδο σε κέντρο διανομής ιατρικού εξοπλισμού.

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ