NBA

Ντράγκιτς: Δεν ασχολείται με τη free agency λόγω κορονοϊού

Miami Heat guard Goran Dragic (7) dribbles the ball during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, March 8, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Miami Heat guard Goran Dragic (7) dribbles the ball during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, March 8, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Γκόραν Ντράγκιτς καλείται το καλοκαίρι να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά όπως παραδέχθηκε η free agency δεν βρίσκεται καθόλου στο μυαλό του.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού ολοκληρώνεται το πενταετές συμβόλαιο των 85.000.000 δολαρίων που έχει με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά κατά δήλωσή του δεν ασχολείται καθόλου με το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Ο 33χρονος γκαρντ παραδέχθηκε στη Miami Herald πως ο κορονοϊός τον απασχολεί πολύ περισσότερο, ειδικά από την στιγμή που ο θείος του είναι εγκλωβισμένος στις ΗΠΑ.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι καθόλου τη free agency. Έχω τόσα πολλά διαφορετικά προβλήματα. Ο θείος μου είναι "κολλημένος" στις ΗΠΑ και προσπαθώ να βρω τρόπο για να γυρίσει πίσω στην Σλοβενία, οπότε είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με την κυβέρνηση. Είναι μια τρελή κατάσταση για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό και ελπίζω πως όταν τελειώσει όλο αυτό με τον ιό, τότε θα μπορώ να σκεφτώ την καριέρα μου και όλα τα υπόλοιπα" δήλωσε αρχικά ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος αναφορικά με το πώς περνάει τον χρόνο του εν μέσω καραντίνας στη Φλόριντα, είπε:

"Είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί τουλάχιστον περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Κάποιες οικογένειες είναι χωρισμένες, δεν μπορούν καν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ