NBA

Ντόνοβαν Μίτσελ: Ξέσπασε σε καρέκλες και ένα... ποδήλατο μετά την ήττα

Utah Jazz's Donovan Mitchell, center, goes up for a shot as Denver Nuggets' Jerami Grant, left, and Paul Millsap, right, defend during the second half of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Utah Jazz's Donovan Mitchell, center, goes up for a shot as Denver Nuggets' Jerami Grant, left, and Paul Millsap, right, defend during the second half of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για την πρόκριση, αλλά οι Γιούτα Τζαζ ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς με αποτέλεσμα η σειρά να οδηγηθεί σε Game 7.

Η σειρά της Γιούτα με το Ντένβερ είναι απολαυστική, έχοντας εξελιχθεί σε προσωπική μονομαχία ανάμεσα στον Ντόνοβαν Μίτσελ και τον Τζαμάλ Μάρεϊ. Το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου αυτό αποτυπώθηκε εκ νέου στο παρκέ, με τον πρώτο να σημειώνει 44 πόντους με 9/13 τρίποντα και τον δεύτερο να έχει 50 πόντους με 9/12 τρίποντα.

Παρά τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε όλη τη διάρκεια της σειράς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο σε δύο μέρες για το Game 7, κάτι που απ' ότι φάνηκε δεν του... άρεσε ιδιαίτερως. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του έκτου αγώνα της σειράς, ο γκαρντ της Γιούτα ξέσπασε σε μία καρέκλα κι ένα ποδήλατο που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο -στον δρόμο για τα αποδυτήρια.

AP Photo/Ashley Landis

Δείγμα του εκνευρισμού του για το γεγονός πως δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά (η σειρά ήταν στο 3-1 πριν μια βδομάδα) να δει την ομάδα του να προκρίνεται στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs, παρά τα όσα σπουδαάι κάνει στο παρκέ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ