NBA

Ντίβατς και Κινγκς συνεχίζουν μαζί ως το 2023

Ντίβατς και Κινγκς συνεχίζουν μαζί ως το 2023

Ο Βλάντε Ντίβατς και οι Σακραμέντο Κινγκς θα βαδίζουν σε κοινούς δρόμους τουλάχιστον ως το 2023, καθώς οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ως για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Ο Βλάντε Ντίβατς θα συνεχίσει να ασκεί καθήκοντα τζένεραλ μάνατζερ στους Σακραμέντο Κινκς, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους ως το 2023.

Ο 51χρονος πλέον Σέρβος βρίσκεται στο διοικητικό επιτελείο των Κινγκς από τον Μάρτιο του 2015 και η δουλειά του φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει τους "Βασιλιάδες", οι οποίοι θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του για ακόμα μία τετραετία.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η πρώτη απόφαση που καλείται να πάρει ο Βλάντε Ντίβατς, αφορά το μέλλον του Ντέιβ Γέργκερ. Ο 45χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν με τους Κινγκς, αλλά ο Βλάντε Ντίβατς θα αποφασίσει για το μέλλον του και όλα δείχνουν πως ο Γέργκερ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σακραμέντο. Το "διαζύγιο" μάλιστα των δύο πλευρών είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Το "Athletc" μετέδωσε πρώτο την είδηση, ενώ λίγο αργότερα οι Κινγκς επισημοποίησαν τη νέα τους συμφωνία με τον Βλάντε Ντίβατς.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ