NBA

Ντέρικ Ρόουζ: Είπε στους haters να... πεθάνουν και μετά ζήτησε συγγνώμη

Minnesota Timberwolves guard Derrick Rose during the second half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Saturday, Dec. 15, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Ralph Freso)
AP Photo/Ralph Freso AP PHOTO/RALPH FRESO

Ο Ντέρικ Ρόουζ υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα, αφού δήλωσε πως όποιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμα μπορεί να πάει να πεθάνει, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε απολογία.

Ο Ντέρικ Ρόουζ έκανε γκάφα. Ο γκαρντ των Γουλβς έκανε μία δήλωση που παρεξηγήθηκε, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να ζητήσει άμεσα συγνώμη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ρόουζ έδωσε συνέντευξη μετά την απόλυση του Τομ Θίμποντο από τους Γουλβς, όπου ρωτήθηκε αν θεωρεί πως μετά την απομάκρυνση του αγαπημένου του προπονητή μπορεί ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Και τότε ήταν που ενώ απάντησε του ξέφυγε μία φράση που δεν έπρεπε.

" Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Ο Θιμπς ήταν απλώς ο προπονητής που πίστεψε σε εμένα. Έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα μου και θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Όλοι όμως πρέπει να σταματήσουν να αμφιβάλουν αν μπορώ να παίξω, μπορούν να πάνε να πεθάνουν".

Όπως γίνεται σαφές, η τελευταία φράση ήταν ατυχής, αφού μπορεί να μην είχε κυριολεκτική έννοια, αλλά δεν παύει να είναι βαριά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να την παρεξηγήσει. Αποτέλεσμα ήταν να υποχρεωθεί λίγο αργότερα ο Ρόουζ να απολογηθεί μέσω twitter, γράφοντας πως " τα έκανα χάλια χρησιμοποιώντας την δράση "να πάνε να πεθάνουν" ως απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το αν μπορώ να παίξω χωρίς τον κόουτς Θιμπς. Δεν την εννοούσα κυριολεκτικά και μετανιώνω που την χρησιμοποίησα, οπότε απολογούμαι".

Ιδού το σχετικό post:

Ντέρικ Ρόουζ: Είπε στους haters να... πεθάνουν και μετά ζήτησε συγγνώμη

AP Photo/Ralph Freso

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ