NBA

Ντ' Αντόνι για το social distancing: "Τέτοια άμυνα παίζουμε έτσι κι αλλιώς"

Ντ' Αντόνι για το social distancing: "Τέτοια άμυνα παίζουμε έτσι κι αλλιώς"
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι κλήθηκε να σχολιάσει τους κανόνες του social distancing που θα ισχύουν στην επανέναρξη του ΝΒΑ και έκανε πλάκα με την άμυνα των Ρόκετς.

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι είχε όρεξη για πλάκα και χάρισε μία από τις καλύτερες ατάκες της σεζόν. Με την επανέναρξη του ΝΒΑ στη μετά κορονοϊό επαφή να βρίσκεται προ των πυλών και το social distancing να είναι στο επίκεντρο, ο τεχνικός των Ρόκετς δεν παρέλειψε να κάνει και το σχετικό αστείο.

Με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε λοιπόν την άποψή του για το social distancing, ο Ντ' Αντόνι απάντησε αστειευόμενος: " Τέτοια άμυνα παίζουμε έτσι κι αλλιώς"!

Η αναφορά του Ντ' Αντόνι δεν ήταν τυχαία βέβαια, αφού εδώ και χρόνια κατηγορείται από τους επικριτές του ότι οι ομάδες του δεν παίζουν άμυνα, παρά εστιάζουν στην επίθεση. Μετά το σχετικό γέλιο πάντως, ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για το πώς εξηγεί το γεγονός ότι η στατιστική δείχνει πως οι Ρόκετς αμύνονται εξαιρετικά στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα κόντρα στις κορυφαίες ομάδες, απαντώντας σχετικά:

" Αν ππιστεύω ότι οι αριθμοί μας είναι καλύτεροι κόντρα σε καλύτερες ομάδες; Ναι, επειδή αυτές οι ομάδες έχουν την προσοχή μας. Και πολλά από τα λάθη που κάνουμε σε άλλους αγώνες οφείλονται είτε στο γεγονός ότι δεν προσέχουμε, είτε στο γεγονός ότι βαριόμαστε, είτε επειδή απλώς θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερους πόντους".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ