ΜΠΑΣΚΕΤ

Νιου Γιορκ Νικς: Υπογράφουν έναν, αποδεσμεύουν έναν

New York Knicks forward Kristaps Porzingis, right, watches as New York Knicks guard Allonzo Trier (14) drives to the basket against Brooklyn Nets forward DeMarre Carroll (9) during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 8, 2018, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
New York Knicks forward Kristaps Porzingis, right, watches as New York Knicks guard Allonzo Trier (14) drives to the basket against Brooklyn Nets forward DeMarre Carroll (9) during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 8, 2018, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ανακατατάξεις στο ρόστερ των Νικς, καθώς οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να μετατρέψουν σε διετές το Two Way συμβόλαιο του Αλόνζο Τρίερ, αποδεσμεύοντας τον Ρον Μπέικερ.

Παίκτης των Νικς για τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο Αλόνζο Τρίερ, καθώς οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ έχει 11.3 πόντους με 49% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 82% στις βολές, μαζί με 3.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 23.3 λεπτά συμμετοχής. Ο Τρίερ βρισκόταν υπό το καθεστώς του Two Way συμβολαίου, τώρα όμως θα πάρει τη θέση του Ρον Μπέικερ που θα αποδεσμευθεί για να ανοίξει ένα spot στο ρόστερ.

Ο 25χρονος Μπέικερ βρίσκεται στους Νικς από το 2016, έχει μέσο όρο καριέρας 3.3 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 14.7 λεπτά συμμετοχής, δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του ΝΒΑ ούτε ως ρολίστας και η απόφαση της ομάδας της Νέας Υόρκης ήταν αρκετά εύκολη καθώς ο Τρίερ θα μπορούσε να βρει εύκολα συμβόλαιο σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος με την ολοκλήρωση του Two Way που είχε υπογράψει. Ο νεαρός περιφερειακός θα εισπράξει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 7.000.000 δολάρια, σε περίπτωση που η ομάδα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι την option για τη σεζόν 2019/20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ