NBA

Νετς: Χωρίς Ίρβινγκ για ακόμα τρία παιχνίδια

Νετς: Χωρίς Ίρβινγκ για ακόμα τρία παιχνίδια
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Άσχημα νέα για τους Νετς, αφού όπως έγινε γνωστό ο Καϊρί Ίρβινγκ θα χάσει ακόμα τρεις αγώνες λόγω του τραυματισμού του στον δεξιό ώμο.

Χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ θα πρέπει να πορευτούν οι Νετς για τρία ακόμα παιχνίδια. Όπως ανακοίνωσε το Μπρούκλιν, ο All Star γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον δεξιό ώμο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο Ίρβινγκ θα απουσιάσει έτσι από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τους Νικς, τους Καβαλίερς και τους Σέλτικς, χάνοντας την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις δύο πρώην ομάδες του (Κλίβελαντ, Βοστώνη).

Ο All Star γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Τζαζ στις 12 Νοεμβρίου ( ήττα με 114-119), αλλά αγωνίστηκε κανονικά στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Νάγκετς ( ήττα με 93-101), ωστόσο έκτοτε έχει μείνει εκτός δράσης, απουσιάζοντας από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Νετς. Στο διάστημα της απουσίας του, το Μπρούκλιν έχει 3 νίκες και 1 ήττα.

Την φετινή σεζόν ο Ίρβινγκ έχει 28.5 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 7.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ