ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατί δεν έπαιξε ο Χεζόνια στο ματς με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, center, looks to pass during the first half of the NBA basketball game against the New York Knicks, Tuesday, Dec. 25, 2018, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, center, looks to pass during the first half of the NBA basketball game against the New York Knicks, Tuesday, Dec. 25, 2018, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Το "Brew Hoop", ιστοσελίδα που καλύπτει το ρεπορτάζ των Μιλγουόκι Μπακς, αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε ο Μάριο Χεζόνια στη Χριστουγεννιάτικη αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς (PHOTO).

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μάριο Χεζόνια κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνίστησαν σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις της τρέχουσας σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Κροάτης έφυγε στον αιφνιδιασμό, ο σούπερ σταρ των Μπακς τον κυνήγησε και σηκώθηκε να τον κόψει, δεν τα κατάφερε, έγινε poster και αμέσως μετά είδε τον παίκτη των Νικς να περνάει επιδεικτικά από πάνω του. " Την επόμενη φορά θα του την ρίξω στο ευαίσθητο σημείο" είχε πει ο Γιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο το βράδυ των Χριστουγέννων οι δυο τους δεν συναντήθηκαν στο παρκέ του Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν.

Βλέπετε, ο μεν Γιάννης είχε 30 πόντους από 13/19 δίποντα και 4/7 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα σε 36 λεπτά, ο δε Χεζόνια δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, το "Brew Hoop", μια ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τους Μιλγουόκι Μπακς, αποκάλυψε γιατί ο Φιζντέιλ δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Κροάτη περιφερειακό. Με μεγάλη δόση χιούμορ, βέβαια, έσβησε μέρος από το DNP - Coach's Decision (Did Not Play - απόφαση του προπονητή) και έγραψε "Scared" που σημαίνει τρομαγμένος.

Για την ιστορία, στο προηγούμενο ματς ο Μάριο Χεζόνια είχε παίξει μόλις 3:47 και είχε σκοράρει δύο πόντους με 2/2 βολές, ενώ γενικά το τελευταίο διάστημα δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο στο ροτέισον του προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ