NBA

Μπάτλερ: "Είπα στους συμπαίκτες μου ότι πιθανότατα δεν θα τους έδινα την μπάλα στο τέλος"

Μπάτλερ: "Είπα στους συμπαίκτες μου ότι πιθανότατα δεν θα τους έδινα την μπάλα στο τέλος"
AP Photo/Brynn Anderson AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Στη νοοτροπία του στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα της σειράς των Χιτ με τους Μπακς στάθηκε ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος υπογράμμισε και τη μεγάλη συνεισφορά του θρύλου της ομάδας, Ντουέιν Γουέιντ, στο παιχνίδι του.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν καθοριστικός στη νίκη των Χιτ επί των Μπακς με 115-104 στο Game 1 της σειράς έχοντας 40 πόντους, αλλά και σημειώνοντας σημαντικά καλάθια προς το φινάλε του αγώνα. Μετά τον αγώνα λοιπόν ήταν εμφανές ότι είχε όρεξη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το φινάλε του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στη νοοτροπία με την οποία μπήκε στα τελευταία λεπτά, όντας αρκετά ξεκάθαρος: “ Είπα στους συμπαίκτες μου ότι πιθανότατα δεν θα έδινα την μπάλα. Πήρα κάποια σουτ και ήταν εντάξει με αυτό” για να προσθέσει αργότερα: “ Μαθαίνω ακόμα και θα συνεχίσω να μαθαίνω. Θέλω απλά να κερδίζω. Το λέω και το ξαναλέω”.

Παράλληλα, ο Τζίμι Μπάτλερ τόνισε την ιδιαίτερη στήριξη που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια των playoffs από το θρύλο των Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ: “ Είναι υπέροχο το να έχω τον Ντουέιν Γουέιντ να με στηρίζει. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, μου κάνει σχόλια για το παιχνίδι, τι να περιμένω. Είναι τεράστια βοήθεια. Είναι ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα όταν πήγα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα”. Μάλιστα με ανάρτηση του στο Twitter, ο Γουέιντ σύστησε με τον τρόπο του στον κόσμο τον Μπάτλερ των playoffs, γράφοντας πως " αν δεν είχατε γνωρίσει το 'Playoff Τζίμι, ιδού!":

Μπάτλερ: "Είπα στους συμπαίκτες μου ότι πιθανότατα δεν θα τους έδινα την μπάλα στο τέλος"

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεισφορά των συμπαικτών του και την ενθάρρυνση που έλαβε από αυτούς: “ Για εμένα οι συμπαίκτες μου είναι τα πάντα. Ο Ιγκουοντάλα ήρθε και μου είπε “κέρδισε το παιχνίδι”. Το ίδιο και ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, είναι να μαρκάρεις, να πάρεις τη σωστή απόφαση, να κερδίζεις τη διεκδικούμενη μπάλα. Όλα παίζουν ρόλο στη νίκη. Και ένιωθα ότι ανέβασα την απόδοσή μου στην τέταρτη περίοδο. Αν αυτό χρειάζεται να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω. Αλλά έχουμε πολλούς άλλους παίκτες που είναι σε θέση να το κάνουν για εμάς”.

AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ