NBA

Μπάρκλεϊ: "Δεν νομίζω να τα βρούμε με τον Τζόρνταν"

Μπάρκλεϊ: "Δεν νομίζω να τα βρούμε με τον Τζόρνταν"
AP Photo/John Swart AP PHOTO/JOHN SWART

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν που έχει χαλάσει, τονίζοντας ότι δεν πιστεύει πως θα φτιάξει σύντομα.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα ήθελε πολύ τα πράγματα με τον Μάικλ Τζόρνταν να είναι όπως όταν ήταν σχεδόν κολλητοί. Κατά δήλωσή του ωστόσο δεν πιστεύει ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ESPN με αφορμή την προβολή του " The Last Dance", όπου εμφανίζεται στα επεισόδια 5&6 και όταν η κουβέντα πήγε στην χαλασμένη σχέση του με τον Τζόρνταν είπε με παράπονο: " Ο Μάικλ ήταν σαν αδελφός μου για 20 χρόνια και κάτι. Και αισθάνομαι λύπη για το πώς είμαστε τώρα. Για εμένα παραμένει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θελω το καλύτερο γιααυτόν, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι. Έχει τον αριθμό μου. Μπορέι να με πάρει τηλέφωνο αν θέλει".

Στην συνέχεια πάντως ο Μπάρκλεϊ έδειξε απαισιόδοξος όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η σχέση τους θα φτιάξει σύντομα: " Έχει περάσει πολύς καιρός, οπότε υποθέστω πως όχι".

Γιατί όμως δε μιλούν πλέον οι δύο άνδρες; Ο λόγος είναι κάποια σχόλια του Μπάρκλεϊ πριν από 8 χρόνια, όταν ο "Sir Charles" είχε ασκήσει κριτική στον Μάικλ Τζόρνταν για τις κινήσεις του ως ιδιοκτήτης της Σάρλοτ, όταν και είπε ότι έχει λάθος άτομα γύρω του. Συγκεκριμένα, ο Μπάρκλεϊ είχε πει τότε: " Αγαπάω τον Μάικλ, αλλά δεν έχει κάνει καλή δουλειά κι ας είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει προσλάβει αρκετά άτομα γύρω του τα οποία θα μπορούσε να ακούσει. Όταν είσαι διάσημος και πληρώνεις τους λογαριασμούς όλων, σπάνια θα διαφωνήσουν μαζί σου επειδή θέλουν να λάβουν την επιταγή τους και να πετάξουν με το ιδιωτικό σου τζετ. Δε νομίζω ότι ο Μάικλ έχει προσλάβει αρκετά άτομα που θα διαφωνούσαν μαζί του".

Αυτά τα σχόλια ήταν που πείραξαν τον Τζόρνταν, ο οποίος από τότε "πάγωσε" την σχέση τους, με τον Μπάρκλεϊ να μην κρύβει ακόμα και σήμερα την πίκρα του.

AP Photo/John Swart

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ