NBA

Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Ο Κέβιν Γκαρνέτ θα κάνει κίνηση για την αγορά της ομάδας

Minnesota Timberwolves forward Kevin Garnett (21) reacts to his team's lead in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets on Sunday, Dec. 20, 2015, in New York. The Timberwolves won 100-85. (AP Photo/Kathy Kmonicek)
Minnesota Timberwolves forward Kevin Garnett (21) reacts to his team's lead in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets on Sunday, Dec. 20, 2015, in New York. The Timberwolves won 100-85. (AP Photo/Kathy Kmonicek) AP PHOTO/KATHY KMONICEK

Ο Γκλεν Τέιλορ ανακοίνωσε ότι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι προς πώληση, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να ηγείται ομάδας επενδυτών που θα κάνει πρόταση για την αγορά του franchise.

Από το βράδυ της 21ης Ιουλίου οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι προς πώληση, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης τους, Γκλεν Τέιλορ. Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες παρουσίας στους "Λύκους" αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από οτιδήποτε έχει να κάνει με το ΝΒΑ, με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για ήδη δύο υποψήφιους αγοραστές.

Την ίδια ώρα, ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ομάδας ηγείται ομάδας επενδυτών που έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, ο Κέβιν Γκαρνέτ (είχε κάκιστες σχέσεις με τον Γκλεν Τέιλορ) είναι αυτός που έχει από πίσω του ανθρώπους που δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν στο ΝΒΑ και να πάρουν τις μετοχές από τα χέρια του νυν ιδιοκτήτη, σε σημείο που ετοιμάζουν την τελική τους πρόταση προς αυτόν.

Παρεμπιπτόντως, ο Γκλέιν Τέιλορ αγόρασε τους "Λύκους" το 1994 αντί 88 εκατομμυρίων δολαρίων, έχοντας καταφέρει σε όλο αυτό το διάστημα να "εκτοξεύσει" την αξία τους, η οποία πλέον υπολογίζεται από το Forbes στα 1.38 δισεκατομμύρια δολάρια. Πόσα θέλει όμως εκείνος για να συναινέσει σε πώληση; Τουλάχιστον 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Για την ιστορία, ο Κέβιν Γκαρνέτ αγωνίστηκε σε δύο... δόσεις στη Μινεσότα (1995-'07 & 2017-'18), κερδίζοντας τον τίτλο του MVP το 2004.

AP Photo/Ann Heisenfelt

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ