NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει γυρίσει από το 0-3

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στο 0-3 απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, κυνηγώντας κάτι που δεν έχει πετύχει καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ: να γυρίσουν τη σειρά.

Οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να γυρίσουν από το -14 της τρίτης περιόδου και να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς στο Game 3 της σειράς, έχοντας πλέον την ευκαιρία -σε δύο βράδια- να βγάλουν σκούπα και να περάσουν πανηγυρικά στους τελικούς της Ανατολής. Μία νίκη χρειάζονται για να τα καταφέρουν...

Από την άλλη, τα Ελάφια κυνηγούν το θαύμα, αυτό που καμία ομάδα δεν έχει πετύχει έως τώρα στην ιστορία του ΝΒΑ. Να ανατρέψουν το 0-3 και να προκριθούν.

Για την ιστορία, μιλάμε για 139 περιπτώσεις μέχρι τώρα που η ομάδα που κυνηγάει το ακατόρθωτο στη σειρά δεν το πετυχαίνει. Οι Μιλγουόκι Μπακς είτε θα γίνουν η 140η ομάδα που χάνει τη σειρά, είτε θα γράψουν ιστορία μια και καλή.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ