NBA

Μέχρι κι ο Ντάνι Γκριν δηλώνει ενοχλημένος από τον Κουάι Λέοναρντ

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard speaks to reporters before a team practice in Oakland, Calif., Wednesday, June 12, 2019. The Raptors are scheduled to play the Golden State Warriors in Game 6 of basketball's NBA Finals on Thursday. (AP Photo/Jeff Chiu)
Toronto Raptors forward Kawhi Leonard speaks to reporters before a team practice in Oakland, Calif., Wednesday, June 12, 2019. The Raptors are scheduled to play the Golden State Warriors in Game 6 of basketball's NBA Finals on Thursday. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Δέσμιο του Κουάι Λέοναρντ είναι το ΝΒΑ, με τις ομάδες να περιμένουν την απόφασή του και την αγορά να έχει παγώσει. "Ελπίζω να ξεκαθαρίσει άμεσα" ήταν η αντίδραση του Ντάνι Γκριν.

Διανύουμε την έκτη μέρα της Free Agency και οι εξελίξεις στο ΝΒΑ έχουν "παγώσει". Οι συμφωνίες -που ήταν δεκάδες το πρώτο διήμερο- έχουν σταματήσει καθώς όλοι περιμένουν να αποφασίσει ο Κουάι Λέοναρντ, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να ακολουθήσει ένα ντόμινο μιας και δύο από τις τρεις ομάδες που θα έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον, θα πρέπει να συνεχίσουν με διαφορετικό τρόπο τον σχεδιασμό τους για τη σεζόν 2019/20.

Ο Λέοναρντ κρατά δέσμιους τους Ράπτορς, τους Λέικερς και τους Κλίπερς, τους τρεις οργανισμούς δηλαδή που περιμένουν την απόφασή του. Ουδείς κινείται στην αγορά, την ίδια ώρα δεκάδες αθλητές περιμένουν να πάρουν σειρά καθώς τα δεδομένα θα είναι πιο ξεκάθαρα από τη στιγμή που ο MVP των NBA Finals 2019 θα έχει βρει συμβόλαιο. Ένας από αυτούς που έχουν ενοχληθεί είναι κι ο συμπαίκτης του στους Σπερς και τους Ράπτορς, Ντάνι Γκριν, που όσο κι αν προσπάθησε να "καλύψει" τα συναισθήματά του, δεν το κατάφερε.

" Αν χάσω μια ευκαιρία ή αν πάρω κάτι μικρότερο, θα είναι άσχημο. Ελπίζω ότι θα πάρει μια απόφαση σύντομα, αν το κάνει σήμερα θα είναι σπουδαίο ώστε να μην περιμένουν οι ομάδες, να πάρουν κι εκείνες τις αποφάσεις τους και να δούμε τι θα συμβεί. Θα πρέπει να περιμένουμε. Ελπίζω να πάρει σύντομα την καλύτερη απόφαση για εκείνον" δήλωσε ο Γκριν, ένας από τους παίκτες που αισθάνονται μπλεγμένοι σε μια αν μη τι άλλο άβολη κατάσταση.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο Λέοναρντ θα πάρει άμεσα την απόφασή του. Ίσως στη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής ή το αργότερο στη διάρκεια του Σαββάτου, με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Τορόντο Ράπτορς να αισθάνονται στο 50% τις πιθανότητές τους. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, από την άλλη, έχουν μάλλον βγει από την εξίσωση καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν στον Κουάι τη δυνατότητα να διεκδικήσει άμεσα το πρωτάθλημα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ