NBA

Μαρκ Κούμπαν: "Να διοργανώσουμε το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο"

Μαρκ Κούμπαν: "Να διοργανώσουμε το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο"
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Με τις απουσίες των ΝΒΑερς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλο να συσσωρεύονται, ένας χρήστης του twitter αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε αυτό να σταματήσει, με τον Μαρκ Κούμπαν να καταθέτει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο Κέβιν Σανταλάν είναι ένας χρήστης του twitter με 268 followers. Παρόλα αυτά, ένα απλό του post έγινε viral και ο λόγος ήταν η απάντηση που πήρε από τον Μαρκ Κούμπαν, με τον ιδιοκτήτη των Μαβς να καταθέτει μία ριζοσπαστική πρόταση: Να διοργανώσει το ΝΒΑ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο!

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα; Ιδού:

Με τους ΝΒΑερς - όλων των χωρών και όχι μόνο των ΗΠΑ - να αρνούνται ο ένας μετά τον άλλο να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο νεαρός χρήστης του twitter αναρωτήθηκε με ένα post του τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό. Συγκεκριμένα, έγραψε: " Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει το ΝΒΑ/FIBA για αν δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες; Το να εκπροσωπήσεις την χώρα σου είναι από μόνο του κάτι σημαντικό, αλλά προφανώς δεν είναι αρκετό για τους παίκτες".

Με κάποιον τρόπο λοιπόν ο Κούμπαν είδε το συγκεκριμένο tweet και κατέθεσε την πρότασή του: " Θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε το δικό μας διεθνές πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο σε συνεργασία με τους παίκτες"!

Γίνεται σαφές βέβαια ότι για πολλούς λόγους αυτή η σκέψη είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Ο ιδιοκτήτης των Μαβς ωστόσο έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ανοιχτόμυαλος.

Δείτε τον σχετικό διάλογο:

Μαρκ Κούμπαν: "Να διοργανώσουμε το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο"

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ