NBA

Λόνζο Μπολ: Προσέλαβε τον ατζέντη του ΛεΜπρον Τζέιμς

New Orleans Pelicans' Lonzo Ball shoots against the Sacramento Kings during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
New Orleans Pelicans' Lonzo Ball shoots against the Sacramento Kings during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Λόνζο Μπολ συμφώνησε με τον Ριτς Πολ να γίνει ο νέος ατζέντης του, καθώς κάμφθηκαν οι ενστάσεις του πατέρα του, Λαμάρ Μπολ, ο οποίος δεν ήταν σύμφωνος με αυτή την κίνηση του 22χρονου γκαρντ.

Ο γκαρντ των Πέλικανς, Λόνζο Μπολ, άλλαξε ατζέντη, καθώς συμφώνησε με τον Ριτς Πολ, ο οποίος είναι ατζέντης των Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και 22 άλλων παικτών. Αυτή η απόφαση δεν πρέπει να ήταν αρεστή στον πατέρα του, Λαμάρ Μπολ, ο οποίος ήθελε να ελέγχει πλήρως την καριέρα του 22χρονου.

Ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν συμφιλιωθεί, καθώς σύμφωνα με τον Λόνζο Μπολ, ο πατέρας του συμφώνησε να τον αφήσει να κάνει αυτό που θέλει στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο Λόνζο Μπολ δήλωσε: "Ο πατέρας μου και εγώ είχαμε διαφωνίες, αλλά ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα. Όταν ένας γιος μεγαλώνει, ίσως έχει μερικές παρεξηγήσεις με τον πατέρα του. Είχα μερικές αμφιβολίες για αυτόν για περίπου ενάμιση χρόνο. Αλλά τώρα είναι όλα καλά. Ο πατέρας μου με άφησε να πάρω τις αποφάσεις για τον εαυτό μου. Όταν άρχισα να παίζω στο NBA, προσπάθησε να ελέγξει τα πάντα. Αλλά τότε ήμουν 18-19 χρονών. Τώρα είμαι 22, έχω την δική μου οικογένεια. Συνειδητοποίησε ότι ήρθε ο καιρός να αφήσει την κατάσταση και να με αφήσει να είμαι ο εαυτός μου".

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ