NBA

Λίλαρντ: "Στόχος των Μπλέιζερς το πρωτάθλημα"

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard looks on during a foul shot in the first half of Game 7 of an NBA basketball second-round playoff series against the Denver Nuggets Sunday, May 12, 2019, in Denver. (AP Photo/John Leyba)
Portland Trail Blazers guard Damian Lillard looks on during a foul shot in the first half of Game 7 of an NBA basketball second-round playoff series against the Denver Nuggets Sunday, May 12, 2019, in Denver. (AP Photo/John Leyba) AP PHOTO/JOHN LEYBA

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ δεν δίστασε να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τους Μπλέιζερς ενόψει της σεζόν 2019/20, τονίζοντας ότι το Πόρτλαντ έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Την σεζόν 2018/19 οι Μπλέιζερς ήταν από τις εκπλήξεις της χρονιάς, αφού έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Την σεζόν 2019/20 υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που εξακολουθεί να μην τους υπολογίζει. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ωστόσο δεν ενδιαφέρεται για αυτό, τονίζοντας ότι ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος: Το πρωτάθλημα!

Μιλώντας στη Media Day των Μπλέιζερς, ο σταρ του Πόρτλαντ ήταν δεν δίστασε να βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, δείχνοντας πόσο πιστεύει στην ομάδα του. " Δεν ερχόμαστε στην προετοιμασία λέγοντας ότι επειδή φτάσαμε πέρυσι μέχρι τους τελικούς της Δύσης αυτό θα συμβεί αυτόματα και φέτος. Έχουμε εντελώς διαφορετική ομάδα και πολύ δουλειά μπροστά μας για να χτίσουμε την ομάδα" δήλωσε αρχικά ο Λίλαρντ, προσθέτοντας στην συνέχεια:

"Φέτος όμως, ερχόμαστε στην σεζόν έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η σκέψη μας πρέπει να είναι αυτή ακριβώς. Δε με ενδιαφέρει τι λένε οι ειδικοί και τι πιθανότητες μας δίνουν να μπούμε στα playoffs, αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος δεν μας θεωρούσε πραγματική απειλή, αλλά αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για εμάς.

Το τέλος της σεζόν μας βρήκε ως μία από τις 4 καλύτερες ομάδες. Στα 'χαρτιά' αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς. Δε νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην Δύση. Νομίζω ότι θα γίνει μάχη. Νομίζω ότι η πρόκληση για εμάς είναι να ανησυχούμε για όλους και όχι μόνο για μία ομάδα. Αν χαλαρώσεις στην Δύση, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε νικήσει".

AP Photo/John Leyba

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ