ΜΠΑΣΚΕΤ

Λέοναρντ: Δέχτηκε τεχνική ποινή έπειτα από 421 αγώνες!

Λέοναρντ: Δέχτηκε τεχνική ποινή έπειτα από 421 αγώνες!
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η είδηση της βραδιάς στο Τορόντο δεν ήταν ότι οι Ράπτορς νίκησαν το Μαϊάμι, αλλά ότι ο Κοουάι Λέοναρντ δέχτηκε την πρώτη τεχνική ποινή της καριέρας του στην κανονική περίοδο (VIDEOS).

Ο Κοουάι Λέοναρντ δεν συνηθίζει να εκφράζει τα συναισθήματά του δημοσίως. Εδώ δεν τον είχαμε ακούσει τόσα χρόνια να γελάει , μέχρι να το κάνει στην φετινή media day των Ράπτορς! Όταν λοιπόν χρεώθηκε με τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Τορόντο με το Μαϊάμι , το γεγονός αυτομάτως αποτελούσε είδηση. Πολύ απλά διότι ήταν η πρώτη της καριέρας του στην κανονική περίοδο!

Όσο για τον λόγο που τιμωρήθηκε; Η διαμαρτυρία του για ένα... καταφανέστατο φάουλ που του έγινε από τον Τζάστις Γουίνσλοου σε προσπάθεια για λέι-απ (το οποίο έγινε και εσκεμμένα μάλιστα από τον γκαρντ της Χιτ), το οποίο ουδείς εκ των τριών διαιτητών παρατήρησε. Για του λόγου το αληθές, ιδού και το video...

Μέχρι πρότινος ο Λέοναρντ είχε παίξει σε 421 αγώνες στην καριέρα του στην κανονική περίοδο, δίχως να χρεωθεί ποτέ τεχνική ποινή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ "Τ" στο ΝΒΑ. Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ είχε δεχτεί μία τεχνική ποινή και στα playoffs του 2012 και συγκεκριμένα στην σειρά με τους Κλίπερς, έπειτα από μία αψιμαχία που είχε με τον Καρόν Μπάτλερ.

Δείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι:


Photo credits: AP Photo/John Raoux
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ