NBA

ΛεΜπρον Τζέιμς: Θα γίνει παραγωγός της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ

Los Angeles Lakers forward LeBron James during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu)
Los Angeles Lakers forward LeBron James during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα είναι εκ των παραγωγών της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ, η οποία θα διανεμηθεί παγκοσμίως μέσω του Netflix.

Μπορεί να λείπει από τα παρκέ εδώ και δύο μήνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ανενεργός. Τουλάχιστον σε επιχειρηματικό επίπεδο. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς καταστρώνει τόσο καιρό τα επαγγελματικά πλάνα του, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για... εμπλοκή του στην παραγωγή της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ για το Netflix.

Το Yahoo!Sports αποκάλυψε πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα είναι συμπαραγωγός στο νέο δημιούργημα του επιτυχημένου ηθοποιού, για το "Hustle". Πρόκειται για μια ταινία που αφορά στην καριέρα ενός scout, ο οποίος ανακαλύπτει ένα ταλέντο στην Κίνα και δουλεύει πάνω στην καριέρα του.

Δεδομένου βέβαια ότι το ΝΒΑ βρίσκεται "στα μαχαίρια" με την Κίνα εδώ και μερικούς μήνες (λόγω του tweet του Ντάριλ Μόρεϊ), στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι λογικά θα υπάρξει μια μικρή... τροποποίηση στη χώρα προέλευσης του ταλέντου που θα ανακαλυφθεί στην ταινία.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα είναι συμμετάσχει -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- για τρίτη φορά στη δημιουργία μιας ταινίας. Δεν αναμένεται πάντως να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, όπως είχε συμβεί τις δύο προηγούμενες φορές, με το "Trainwreck" (εμφανίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα σε μια σκηνή) ή το "Space Jam 2" στο οποίο πρωταγωνιστεί.

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ