ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν και Λέικερς πήραν την πρώτη τους νίκη!

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) celebrates a basket against the Phoenix Suns during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς σημείωσαν, επιτέλους, την 1η φετινή τους νίκη, επικρατώντας με 131-113 των Σανς στο Φοίνιξ. Τραυματίστηκε ο Μπούκερ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς έκαναν το πρώτο βήμα. Μπορεί να χρειάστηκε να γνωρίσουν τρεις ήττες, αλλά στον 4ο αγώνα της σεζόν σημείωσαν την 1η νίκη της... νέας εποχής της ομάδας, επικρατώντας με 131-113 των Σανς στο Φοίνιξ.

Οι Λέικερς... βρήκαν και τα έκαναν βέβαια, αλλά αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι... έσπασαν το ρόδι και πλέον μπορούν να κοιτάνε μπροστά.

Οι "Λιμνάνθρωποι" ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι στην δεύτερη περίοδο, όταν με ένα επιμέρους σκορ 44-24 ξέφυγαν με 76-54 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κάπως έτσι, το ματς εκτυλίχθηκε σε τυπική διαδικασία, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στην τρίτη περίοδο.

Ο ΛεΜπρόν είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ για τους Λέικερς σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής, σε μία... κλασική βραδιά για αυτόν. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Λανς Στέφενσον με 23 πόντους, με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να προσθέτει 20 πόντους.

Για τους Σανς, ο Μπούκερ είχε 23 πόντους και ο ΝτιΆντρ Αϊτόν 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

ΛεΜπρόν και Λέικερς πήραν την πρώτη τους νίκη!
ΛεΜπρόν και Λέικερς πήραν την πρώτη τους νίκη!

AP Photo/Matt York

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ