NBA

Λεμπρόν: Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Γουίλιαμσον και το "kiss my @ss" στους επικριτές του

Λεμπρόν: Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Γουίλιαμσον και το "kiss my @ss" στους επικριτές του

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αγκάλιασε τον Ζάιον Γουίλιαμσον, αποθεώνοντας τους παίκτες της γενιάς του, ενώ απάντησε με ένα αιχμηρό σχόλιο σε όσους επικρίνουν τη στάση του μέντορα που θέλει να έχει απέναντι στους νέους.

Με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Λέικερς, ο Λεμπρόν Τζέιμς έσπευσε στον Ζάιον Γουίλιαμσον, τον αγκάλιασε και του μίλησε για λίγη ώρα. Είναι προφανές, ότι ανάμεσα στις χιλιάδες μπασκετικές... καρδιές που έχει κλέψει από τα 19 του ο φόργουορντ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης είναι και αυτή του "Βασιλιά", ο οποίος τρέφει θαυμασμό για τον νεαρό άσο, που πέτυχε 35 πόντος στο ματς με τους "λιμνανθρώπους".

Αυτή η ξεχωριστή αγκαλιά και τα λόγια του Λεμπρόν στον Γουίλιαμσον ήταν απλά ένα μέρος και μία ένδειξη του ρόλου που έχει και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να έχει απέναντι σε παίκτες της γενιάς του.

"Είναι υποχρέωσή μου, είναι δουλειά μου να περνώ στο παιχνίδι τα παιδιά που με διαδέχονται. Κανείς δεν μου είπε να το κάνω, αλλά νιώθω ότι είναι ευθύνη μου. Όταν βλέπεις παίκτες όπως ο Ζάιον, ο Τρε Γιανγκ, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Λούκα Ντόντσιτς καταλαβαίνεις ότι το πρωτάθλημα είναι σε καλά χέρια", είπε ο 35χρονος σούπερ σταρ μετά το τέλος του αγώνα.

Όσο για αυτός που τον επικρίνουν για τον ρόλο του μέντορα που έχει επιλέξει να έχει απέναντι σε αυτά τα παιδιά; "Είναι η δουλειά μου και όποιος λέει γιατί το κάνω αυτό, γιατί είμαι φιλικός με παιδιά που είναι αντίπαλοί μου, έχω να τους πω να μου φιλήσουν τον κ@λο. Και με χαμόγελο!".

Δείτε όσα είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ